Bagte pastinakker med ærtepuré

15. juni 2021 af .

Foto: Peter Kam

Har du en pose pastinakker tilbage i grøntsagsskuffen i køleskabet? Brug dem til fritter! Vend pastinakkerne i olie og estragon, og servér dem sammen med en hjemmelavet ærtepuré.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° varmluft. Skræl pastinakkerne, og skær dem i lange skiver.
Pil og hak hvidløg fint. Skyl og hak estragonbladene.
Vend pastinakker, hvidløg og estragon sammen med olie, salt og peber på et bagepapir på en bageplade.
Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.
Hæld kogende vand over ærterne.
Pil hvidløgsfedet.
Blend ærter, hvidløg, friskpresset citronsaft, salt og peber sammen til en creme i en blender.
Servér pastinakkerne sammen med ærtecremen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar