Bagte pærer med nødder og chokoladecreme
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Line Falck
Lav dessertklassikeren pære belle Hélène i en lækker og supernem fredagshyggeversion, som kun kræver 5 forskellige ingredienser.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl pærerne, og skær dem flade i bunden. Smelt smør i en gryde, og hak nødderne i en minihakker.
Pensl pærerne med smeltet smør, og tril dem i nødderne.
Sæt pærerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i en 225° varm ovn i ca. 30 minutter, til nødderne er lysebrune, og pærerne er møre.
Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad. Pisk fløden til blødt skum i en skål, og vend hurtigt flødeskummet med den varme chokolade.
Lad cremen stå på køl, ind til den skal serveres. Anret chokoladecremen i 4 skåle, sæt en bagt pære i hver, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk