Bagte pærer med nødder og chokoladecreme

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Lav dessertklassikeren pære belle Hélène i en lækker og supernem fredagshyggeversion, som kun kræver 5 forskellige ingredienser.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl pærerne, og skær dem flade i bunden. Smelt smør i en gryde, og hak nødderne i en minihakker.
Pensl pærerne med smeltet smør, og tril dem i nødderne.
Sæt pærerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i en 225° varm ovn i ca. 30 minutter, til nødderne er lysebrune, og pærerne er møre.
Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad. Pisk fløden til blødt skum i en skål, og vend hurtigt flødeskummet med den varme chokolade.
Lad cremen stå på køl, ind til den skal serveres. Anret chokoladecremen i 4 skåle, sæt en bagt pære i hver, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar