Bagte pærer med krydderier
18. maj 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Servér en lidt eksotisk dessert med bagte pærer glaseret i skønne krydderier. Opgradér evt. med en kugle vaniljeis i stedet for cremefraiche.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl pærerne, og sæt dem i et passende ovnfad.
Skræl ingefæren, og skær den i tynde skiver. Hæld ingefær og de resterende ingredienser i fadet med pærer, og bag dem i ovnen i 30-45 minutter, afhængig af pærernes modenhed. Vend pærerne 2-3 gange undervejs, så de bliver dækket af sukkerlagen.
Servér de let afkølede pærer med iskold cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk