Bagte pærer med krydderier

18. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Servér en lidt eksotisk dessert med bagte pærer glaseret i skønne krydderier. Opgradér evt. med en kugle vaniljeis i stedet for cremefraiche.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl pærerne, og sæt dem i et passende ovnfad.
Skræl ingefæren, og skær den i tynde skiver. Hæld ingefær og de resterende ingredienser i fadet med pærer, og bag dem i ovnen i 30-45 minutter, afhængig af pærernes modenhed. Vend pærerne 2-3 gange undervejs, så de bliver dækket af sukkerlagen.
Servér de let afkølede pærer med iskold cremefraiche.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar