Bagte pærer med honning og mandler
11. september 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Her får du en virkelig nem og velsmagende sensommerdessert, som står klar på kort tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Halvér pærerne på langs, og skrab kernehuset ud. Fordel de 8 halve pærer på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning, og drys med mandelflager.
Bag pærerne i ovnen i 15-20 minutter, til mandelflagerne er let gyldne.
Servér de lune pærer med vaniljeis og et lille drys flormelis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk