Bagte pærer med brombær og mandelknas
4. april 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Pærer smager ekstra godt, når de er i sæson, men de kan heldigvis sagtens købes og spises året rundt. Her bliver de brugt i en skøn dessert med brombær og mandelknas på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl og halvér pærerne, og fjern kernehuset. Skyl brombær, og vend dem i sukker.
Læg pærerne i et ovnfast fad, og fordel brombær med sukker over.
Bland mysli, brun farin og mandler i en skål, og drys blandingen over pærer og brombær.
Smelt smør, og fordel det over blandingen. Du kan også spraye med lidt Lurpak smørspray.
Bag pærerne i ca. 10 minutter, til overfladen er gylden og sprød. Servér dem lune med græsk yoghurt til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk