Bagte pærer med brombær og mandelknas

Pærer smager ekstra godt, når de er i sæson, men de kan heldigvis sagtens købes og spises året rundt. Her bliver de brugt i en skøn dessert med brombær og mandelknas på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl og halvér pærerne, og fjern kernehuset. Skyl brombær, og vend dem i sukker.
Læg pærerne i et ovnfast fad, og fordel brombær med sukker over.
Bland mysli, brun farin og mandler i en skål, og drys blandingen over pærer og brombær.
Smelt smør, og fordel det over blandingen. Du kan også spraye med lidt Lurpak smørspray.
Bag pærerne i ca. 10 minutter, til overfladen er gylden og sprød. Servér dem lune med græsk yoghurt til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
4. april 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar