Bagte kartofler med ostecreme

17. januar 2022 af .

Foto: Peter Kam

Vil du tage 90’ernes bagte kartofler til et nyt niveau, skal du kaste dig ud i denne opskrift. Skær kartoflerne over, og top dem med både mozzarella og parmesan, så bliver de med stor sandsynlighed en ny favorit.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Skrub kartoflerne, og halvér dem. Fordel kartoflerne i et ovnfast fad med skærefladen opad.
Hæld 2 spsk. olie over kartoflerne, og krydr dem med salt og peber.
Tilbered kartoflerne i ovnen i ca. 20 minutter.
Knus enebærrene i en morter. Riv parmesan fint.
Rør enebær, parmesan, mozzarella, chiliflager og 2 spsk. olivenolie sammen i en skål.
Fordel krydderurteolien på toppen af kartoflerne.
Tilbered kartoflerne i ovnen i yderligere 10 minutter.
Servér gerne kartoflerne til kød eller kylling.

Tip!

Er dine kartofler meget store? Så kan det godt være, de skal bruge lidt længere tid i ovnen, inden du drysser ost over dem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar