Bagte kartofler med mozzarella og krydderurter
17. november 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Drop smørret, og tilføj i stedet et cremet element og en frisk, krydret smag til den klassiske bagte kartoffel med et lækkert fyld af mozzarella og grøn chili, forårsløg og persille. Servér enten som tilbehør eller som en nem, men mættende hovedret.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter, til de er møre.
Halvér chili, fjern kernerne, og snit de 2 halve i tynde skiver.
Snit forårsløgene i tynde skiver, og hak persillen.
Bland chili, forårsløg og persille med halvdelen af mozzarellaen.
Åbn kartoflerne, fyld dem med resten af osten, og top med krydderurteblanding.
Krydr kartoflerne med salt og peber, og servér.
Tip!
Det er vigtigt at tørre den bagte kartoffel, efter du har skyllet den, og inden du kommer den i ovnen. Så bliver den nemmere sprød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på bagte kartofler
Powered by Froala Editor