Bagte kartofler med mozzarella og krydderurter

17. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Drop smørret, og tilføj i stedet et cremet element og en frisk, krydret smag til den klassiske bagte kartoffel med et lækkert fyld af mozzarella og grøn chili, forårsløg og persille. Servér enten som tilbehør eller som en nem, men mættende hovedret.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter, til de er møre.
Halvér chili, fjern kernerne, og snit de 2 halve i tynde skiver.
Snit forårsløgene i tynde skiver, og hak persillen.
Bland chili, forårsløg og persille med halvdelen af mozzarellaen.
Åbn kartoflerne, fyld dem med resten af osten, og top med krydderurteblanding.
Krydr kartoflerne med salt og peber, og servér.

Tip!

Det er vigtigt at tørre den bagte kartoffel, efter du har skyllet den, og inden du kommer den i ovnen. Så bliver den nemmere sprød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar