Bagte jordskokkefritter med aioli

11. februar 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Jordskokken er ikke grøntafdelingens pæneste rodfrugt. Men det, den mangler i udseende, kompenserer den for i smag. Tryl den om til fritter, og spis med aioli.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skrub jordskokkerne rene, og del dem i kvarter.
Bland jordskokkerne med friskpresset citronsaft, olie, salt, peber og finthakket timian, og fordel dem i en bradepande. Bag dem i ovnen i 30-40 minutter.
Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise. Servér aiolien til de bagte fritter.

Tip!

Servér til f.eks. oksekød eller kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar