Bagte jordskokkefritter med aioli
11. februar 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Jordskokken er ikke grøntafdelingens pæneste rodfrugt. Men det, den mangler i udseende, kompenserer den for i smag. Tryl den om til fritter, og spis med aioli.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skrub jordskokkerne rene, og del dem i kvarter.
Bland jordskokkerne med friskpresset citronsaft, olie, salt, peber og finthakket timian, og fordel dem i en bradepande. Bag dem i ovnen i 30-40 minutter.
Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise. Servér aiolien til de bagte fritter.
Tip!
Servér til f.eks. oksekød eller kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk