Bagte gulerødder med parmaskinke

15. juli 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

Du har måske prøvet bagte asparges med bacon, men har du også prøvet bagte gulerødder med sprød parmaskinke? Det er supernemt og lækkert tilbehør!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, men lad den grønne top blive på.
Sno lidt parmaskinke omkring hver gulerod.
Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°.
Servér f.eks. sammen med bagte kartofler til laks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar