Bagte gulerødder med parmaskinke
15. juli 2019
af
Inge Skovdal.
Foto: Skovdal Nordic
Du har måske prøvet bagte asparges med bacon, men har du også prøvet bagte gulerødder med sprød parmaskinke? Det er supernemt og lækkert tilbehør!
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl gulerødderne, men lad den grønne top blive på.
Sno lidt parmaskinke omkring hver gulerod.
Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°.
Servér f.eks. sammen med bagte kartofler til laks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk