Bagte gulerødder med bønnehummus

19. april 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Hummussen er lavet på butterbeans, og det gør den ekstra cremet og lækker. Krydr gulerødderne med za'atar, før du bager dem.

Bemærk
Energi pr. person: 303 kcal, fedt 26 %, protein 16 %, kulhydrat 58 %.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skræl gulerødderne, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Spray eller pensl dem med lidt olie. Pil og knus hvidløg, og fordel det over gulerødderne sammen med za'atar, salt og peber.
Bag gulerødderne i ovnen i ca. 20 minutter.
Skyl bønnerne i koldt vand, og dryp dem godt af.
Findel bønner, hvidløg, tahin, spidskommen, citronsaft og yoghurt i en multihakker eller med en stavblender. Smag til med salt og peber, og servér til de bagte gulerødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar