Bagte grøntsager med fetaost og granatæble

1. marts 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Bløde stykker af bagte grøntsager får her selskab af salt feta og sprøde granatæblekerner.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Flæk butternutsquashen på langs, og skrab kernerne ud. Skær resten i grove tern.
Halvér rosenkål, fjern de yderste blade og det meste af stokken. Skær rødløget i grove både, og pil lagene lidt fra hinanden.
Vend squash, rosenkål, rødløg, champignoner skåret i kvarter og peberfrugt i stave med olie, saft, salt og peber. Fordel det i et stort, smurt ovnfast fad, eller bred det ud på en bradepande med bagepapir, og bag i 25 minutter.
Vend rundt i grøntsagerne, tilsæt granatæblekerner, og smuldr fetaost over. Bag i ca. 15 minutter, til det hele er mørt.
Servér med frisk timian oven på og et stykke brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar