Bagte grøntsager med fetaost og granatæble
1. marts 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Bløde stykker af bagte grøntsager får her selskab af salt feta og sprøde granatæblekerner.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Flæk butternutsquashen på langs, og skrab kernerne ud. Skær resten i grove tern.
Halvér rosenkål, fjern de yderste blade og det meste af stokken. Skær rødløget i grove både, og pil lagene lidt fra hinanden.
Vend squash, rosenkål, rødløg, champignoner skåret i kvarter og peberfrugt i stave med olie, saft, salt og peber. Fordel det i et stort, smurt ovnfast fad, eller bred det ud på en bradepande med bagepapir, og bag i 25 minutter.
Vend rundt i grøntsagerne, tilsæt granatæblekerner, og smuldr fetaost over. Bag i ca. 15 minutter, til det hele er mørt.
Servér med frisk timian oven på og et stykke brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk