Bagte cannelloni med ricotta og svampe
10. juli 2018
af
Caroline Hofberg.
Foto: Columbus Leth
Cannelloni er store pastaruller med lækkert fyld. I denne nemme og lækre opskrift består fyldet af ricottaost og karljohansvampe. Velbekomme!
Ingredienser
Udstyr
en sprøjtepose med en rund tylle
Sådan gør du
Udblød svampene i lunkent vand i 20 minutter, og skyl dem godt. Hak svampe og basilikum.
Rør basilikum og svampe sammen med ricotta.
Riv citronskallen og halvdelen af parmesanen fint over basilikum, svampe og ricotta, og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber.
Fyld en sprøjtepose med ricottablandingen.
Sprøjt osteblandingen ned i cannellonipastaerne.
Fordel cannellonierne i et ovnfast fad, og hæld tomatsauce over.
Riv det sidste parmesan over pastaen, og bag den i en forvarmet ovn ved 200° i 25-30 minutter, indtil pastaen og osten er gylden.
Servér med revet parmesan og godt brød eller en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste cannelloni-opskrift!
Powered by Froala Editor