Bagte cannelloni med ricotta og svampe

10. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Cannelloni er store pastaruller med lækkert fyld. I denne nemme og lækre opskrift består fyldet af ricottaost og karljohansvampe. Velbekomme!

Ingredienser

Udstyr

en sprøjtepose med en rund tylle

Sådan gør du

Udblød svampene i lunkent vand i 20 minutter, og skyl dem godt. Hak svampe og basilikum.
Rør basilikum og svampe sammen med ricotta.
Riv citronskallen og halvdelen af parmesanen fint over basilikum, svampe og ricotta, og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber.
Fyld en sprøjtepose med ricottablandingen.
Sprøjt osteblandingen ned i cannellonipastaerne.
Fordel cannellonierne i et ovnfast fad, og hæld tomatsauce over.
Riv det sidste parmesan over pastaen, og bag den i en forvarmet ovn ved 200° i 25-30 minutter, indtil pastaen og osten er gylden.
Servér med revet parmesan og godt brød eller en grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar