Bagte blommer med mascarponecreme

1. juni 2018 af .

Foto: Ditte Ingemann

Når blommerne varmes op, understreges sødmen, og frugtkødet bliver fyldigt. Den cremede og parfumerede mascarponecreme lægger sig som en blød dyne omkring dem.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft.
Halvér blommerne, og fjern stenene. Vend blommerne med sirup og kokosolie i en skål, og læg dem i et ovnfast fad med skæresiden nedad.
Bag blommerne i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle af.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør mascarpone sammen med sirup, orangeblomstvand og vaniljekorn, og smag evt. cremen til med mere sirup.
Hak pistacienødderne groft. Anret de afkølede blommer med mascarponecreme, og drys med hakkede pistacienødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar