Bagte blommer med mascarponecreme
1. juni 2018
af
Ditte Ingemann.
Foto: Ditte Ingemann
Når blommerne varmes op, understreges sødmen, og frugtkødet bliver fyldigt. Den cremede og parfumerede mascarponecreme lægger sig som en blød dyne omkring dem.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175° varmluft.
Halvér blommerne, og fjern stenene. Vend blommerne med sirup og kokosolie i en skål, og læg dem i et ovnfast fad med skæresiden nedad.
Bag blommerne i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle af.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør mascarpone sammen med sirup, orangeblomstvand og vaniljekorn, og smag evt. cremen til med mere sirup.
Hak pistacienødderne groft. Anret de afkølede blommer med mascarponecreme, og drys med hakkede pistacienødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk