Bagte blommer med gedeostcreme

29. november 2021 af .

Foto: Peter Kam

Gedeost i en dessertcreme? Det skal prøves! Smagen er mild og imødekommende, og cremen er et perfekt match til blommerne, som får en ekstra intens smag efter en tur i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl blommerne, halvér dem, og udsten dem. Læg blommerne i et ovnfast fad med skærefladen opad.
Læg en tynd skive smør på toppen af hver blomme. Drys dem med sukker og kanel.
Bag blommerne i ovnen i 20 minutter, så de bliver bløde.
Rist mandelflagerne på en tør pande, så de bliver gyldne.
Pisk fløde, gedeost og flormelis sammen med en elpisker i en skål.
Servér blommerne med creme, mandelflager og frisk mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar