Bagte beder, linser og kålsalat
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Lækker vegetarisk hovedret med blandede beder, linser og sprød spidskål.
Bemærk
Ovntid: Ca. 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl bederne, og skær bunden af. Smør et lille ildfast fad med olie, og stil bederne i fadet.
Dryp lidt olivenolie over, og krydr med muskatnød, salt og peber.
Bederne bages i ovnen i 30 minutter ved 180° (evt. længere, hvis bederne er store).
Linserne skylles og koges i 15-20 minutter. Evt. overskydende vand hældes fra. De varme linser vendes med feta, æble, olie og persille.
Rist hasselnødder gyldne. Vend kål, æbler og nødder. Pisk dressing af dild, dijonsennep, honning, eddike og olie og smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk