Bagte auberginer med krydret kødsauce

17. maj 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Det er næsten som at spise en portion musaka, når du sætter tænderne i de lækre bagte auberginer med fyld.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skyl og halvér auberginerne. Læg dem i en bradepande, og rids et ternet mønster i skærefladen. Læg dem i et ovnfast fad eller bradepande.
Smør auberginernes skæreflade med knust hvidløg (gem lidt),og dryp dem med olie. Bag auberginerne i ovnen i 30 minutter, til de er møre.
Svits kødet gyldent ved god varme i lidt olie i en gryde sammen med det sidste hvidløg, oregano, kanel og spidskommen.
Skyl og halvér cherrytomater. Rør tomatpuré og tomater i kødet, og steg 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.
Fordel kødsaucen over de bagte auberginer, drys med smuldret salatost og finthakket skyllet persille, og servér gerne med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar