Bagte æg med svampe og spinat

3. maj 2021 af .

Foto: Peter Kam

Vil du forkæle dig selv med ekstra lækker morgenmad, skal du kaste dig ud i denne opskrift. Bag svampe, spinat og æg i ovnen, så får du en anderledes morgenmad, der minder lidt om en omelet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rens svampene, og skær dem i skiver. Skyl spinaten. Skyl timian, og hak den groft.
Steg svampe, spinat og timian på en pande med olie i 3 minutter.
Smør nogle mindre ovnfaste forme med olie, og fordel svampe og spinat i formene.
Smuldr fetaen, og fordel den i formene.
Knæk to æg på toppen af hver skål, og drys med salt, peber og chiliflager.
Bag formene i ovnen i ca. 10 minutter, så hviderne er faste, og blommerne er bløde.
Pynt formene med frisk timian, og servér dem gerne sammen med frisk brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar