Bagte æg med røget mørbrad

31. januar 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Her får du alt det gode serveret sammen i en lille ramekin. Giv evt. et godt stykke brød til – så behøver man ikke meget mere end en god kop kaffe og en lang weekend.

Ingredienser

Udstyr

Ramekiner

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skyl kålen, tør den, og nip den groft. Vend den med olie, salt og peber.
Fordel kålen i ramekinerne sammen med røget mørbrad. Slå et æg ud i hver ramekin, og krydr med revet parmesan, salt og peber.
Bag æggene 12 minutter, til hviden har sat sig, og servér med det samme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar