Bagte æg med røget mørbrad
31. januar 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Her får du alt det gode serveret sammen i en lille ramekin. Giv evt. et godt stykke brød til – så behøver man ikke meget mere end en god kop kaffe og en lang weekend.
Ingredienser
Udstyr
Ramekiner
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skyl kålen, tør den, og nip den groft. Vend den med olie, salt og peber.
Fordel kålen i ramekinerne sammen med røget mørbrad. Slå et æg ud i hver ramekin, og krydr med revet parmesan, salt og peber.
Bag æggene 12 minutter, til hviden har sat sig, og servér med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk