Bagte æg med parmesan og spinat
31. januar 2022
af
Ditte Ingemann.
Foto: Ditte Ingemann
Disse bagte morgenmads-æg er rigtig nemme at lave og lidt anderledes end f.eks. almindelige blødkogte æg. Her er der brugt spinat, forårsløg og revet parmesan, men faktisk kan de varieres alt efter humør, og hvilke ingredienser der er på lager.
Ingredienser
Udstyr
4 små forme, der kan gå i ovnen
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Tø den frosne spinat op, og si væden fra igennem en sigte. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver.
Rør forårsløg og spinat sammen med fløde og revet parmesan i en skål, og krydr med salt og peber.
Fordel blandingen i fire små forme, og slå forsigtigt 1 æg ud i hver form.
Drys med lidt ekstra salt, og hæld evt. lidt ekstra fløde på toppen.
Bag æggene i ovnen i 20-25 minutter, indtil æggehviden har sat sig.
Drys med lidt parmesan, og servér evt. de bagte æg med et par skiver godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk