Bagte æbler med nødder og kakaonips
13. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En sundere snack, du kan spise med god samvittighed, når den lille lækkersult melder sig. Æblernes sødme træder endnu mere frem, når de bages.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200°.
Halvér æblerne, og fjern kernehus og blomst.
Læg æblerne i et ovnfast fad, og drys mandelflager, grofthakkede pecannødder og kakaonips på.
Dryp derefter honning på, og bag æblerne ved i ca. 10 minutter, til de er møre og mandlerne gyldne.
Servér dem lune, evt. med yoghurt til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk