Bagte æbler med marcipan og hasselnødder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
I stedet for at bage en kage kan du fylde en håndfuld æbler med marcipan og bage dem møre og bløde i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180º. Skær toppen af æblerne, og udhul dem med en lille kniv. Skær evt. lidt af bunden, så æblerne kan stå stabilt.
Riv marcipanen på den grove side af et rivejern, og rør den sammen med smør, flormelis og hasselnøddeflager.
Fordel marcipanblandingen i de udhulede æbler.
Bag æblerne i ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er gennemvarme og tilpas møre. Servér med vaniljeis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk