Bagte æbler med mandelflager og citron
21. november 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Bagte æbler med mandler og citron er perfekt tilbehør til flæskesteg og andesteg. De søde æbler tilføjer en dejlig syrlighed til saucen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl æblerne, og skær dem i grove både.
Læg bådene i et ovnfast fad.
Drys med mandelflager.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Hæld citronsaft og -skal udover æblerne.
Dryp med honning, og bag æblerne i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk