Bagte æbler med hvidløg og krydderurter

27. januar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Efter en tur i ovnen bliver syrlige æbler lækkert søde. Tilbereder du dem sammen med hvidløg og timian, er de det perfekte tilbehør til en klassisk steg eller helstegt kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skyl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset.
Læg æblerne i et ovnfast fad med skærefladen opad, og hæld eddike over dem.
Skær smørret i tynde skiver, og fordel over æblerne.
Pil hvidløg, og skyl timian. Hak hvidløg og timian fint, og drys det over æblerne sammen med salt og peber.
Bag æblerne i ovnen i ca. 40 minutter. Servér f.eks. æblerne til kød som kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar