Bagte æbler med hvidløg og krydderurter
27. januar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Efter en tur i ovnen bliver syrlige æbler lækkert søde. Tilbereder du dem sammen med hvidløg og timian, er de det perfekte tilbehør til en klassisk steg eller helstegt kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skyl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset.
Læg æblerne i et ovnfast fad med skærefladen opad, og hæld eddike over dem.
Skær smørret i tynde skiver, og fordel over æblerne.
Pil hvidløg, og skyl timian. Hak hvidløg og timian fint, og drys det over æblerne sammen med salt og peber.
Bag æblerne i ovnen i ca. 40 minutter. Servér f.eks. æblerne til kød som kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk