Bagte æbler med æblesirup og vaniljeis
10. januar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Supernem lille dessert, der kan laves med blot 4 ingredienser.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær æblerne i halve, og fjern kernehuset.
Læg æblerne i et ovnfad, drys med mandelflager, og dryp med æblesirup. Bag æblerne i ca. 10 minutter, til de er lidt møre, og mandlerne er gyldne.
Servér æblerne lune med en kugle vaniljeis, og dryp med æblesirup.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk