Bagte æbler med æblesirup og vaniljeis

10. januar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Supernem lille dessert, der kan laves med blot 4 ingredienser.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær æblerne i halve, og fjern kernehuset.
Læg æblerne i et ovnfad, drys med mandelflager, og dryp med æblesirup. Bag æblerne i ca. 10 minutter, til de er lidt møre, og mandlerne er gyldne.
Servér æblerne lune med en kugle vaniljeis, og dryp med æblesirup.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar