Bagt tortellini med kødsauce og frisk mozzarella

11. oktober 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Fyldte pastaer fås i forskellige versioner, både som tortellini og ravioli, og med forskelligt fyld. Vælg selv din favorit, og nyd med en aromatisk bolognese.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skyl bladselleri, og skær dem i små tern.
Steg løg og hvidløg i olie i en gryde, til de er klare. Tilsæt oksekød, og brun det godt. Tilsæt krydderier, og steg videre i ca. 1 minut. Tilsæt gulerødder, bladselleri, tomatpuré og bouillon, og bring retten i kog. Skru ned til middel varme, og lad retten småkoge i 5-8 minutter, til næsten al væden er kogt ind. Smag til med eddike, sukker, salt og peber.
Kog tortellinierne i en gryde med letsaltet vand efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Tænd ovnen på 200°. Fordel tortellinierne i et ovnfad, hæld kødsaucen over, og vend lidt rundt i retten. Riv mozzarellaosten i mindre stykker, og fordel den over retten. Riv parmesanosten fint, og drys den over.
Gratinér retten i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er smeltet og let gylden. Servér med frisk timian på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar