Bagt torsk og maste kartofler med bacon
24. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Når kartoflerne mases og krydres med urter og olivenolie, optager de masser af smag og bliver på én gang både bløde og sprøde. Servér dem med bagt torsk og bacon.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Mas de kogte kartofler let med en gaffel i en skål.
Hak dild og purløg fint. Rør kartoflerne sammen med dild, purløg og olie, og krydr med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Læg fisken på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Pres citronsaft over. Bag fisken i ovnen i ca. 8 minutter.
Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en pande. Drys de lune bacontern over kartoflerne, og servér med den bagte fisk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk