Bagt torsk med parmaskinke
15. november 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Fisk kræver kun kort tilberedningstid og er derfor oplagt at servere på dage, hvor det skal gå lidt stærkt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl squashen, skær den i tykke skiver, og skær skiverne i kvarter. Skyl og tør tomaterne. Pil rødløget, og skær det i både.
Vend grøntsagerne sammen med olie, og krydr med timian, oregano, salt og peber. Fordel grøntsagerne i et ovnfad, hæld bouillon i bunden af fadet, og sæt det i ovnen i 10 minutter.
Del torskefileten i 4 portionsstykker, og krydr med salt og peber. Rul hvert stykke torsk ind i parmaskinke. Tag fadet ud af ovnen, og fordel fiskepakkerne oven på grøntsagerne. Sæt fadet tilbage i ovnen, og steg i ca. 15 minutter, til skinken er sprød, og fisken deler sig i flager.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skyl og hak persille. Drys det over fadet, og servér med frisk pasta.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk