Bagt torsk med parmaskinke

Fisk kræver kun kort tilberedningstid og er derfor oplagt at servere på dage, hvor det skal gå lidt stærkt.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl squashen, skær den i tykke skiver, og skær skiverne i kvarter. Skyl og tør tomaterne. Pil rødløget, og skær det i både.
Vend grøntsagerne sammen med olie, og krydr med timian, oregano, salt og peber. Fordel grøntsagerne i et ovnfad, hæld bouillon i bunden af fadet, og sæt det i ovnen i 10 minutter.
Del torskefileten i 4 portionsstykker, og krydr med salt og peber. Rul hvert stykke torsk ind i parmaskinke. Tag fadet ud af ovnen, og fordel fiskepakkerne oven på grøntsagerne. Sæt fadet tilbage i ovnen, og steg i ca. 15 minutter, til skinken er sprød, og fisken deler sig i flager.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skyl og hak persille. Drys det over fadet, og servér med frisk pasta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
15. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar