Bagt torsk med parmaskinke

15. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Fisk kræver kun kort tilberedningstid og er derfor oplagt at servere på dage, hvor det skal gå lidt stærkt.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl squashen, skær den i tykke skiver, og skær skiverne i kvarter. Skyl og tør tomaterne. Pil rødløget, og skær det i både.
Vend grøntsagerne sammen med olie, og krydr med timian, oregano, salt og peber. Fordel grøntsagerne i et ovnfad, hæld bouillon i bunden af fadet, og sæt det i ovnen i 10 minutter.
Del torskefileten i 4 portionsstykker, og krydr med salt og peber. Rul hvert stykke torsk ind i parmaskinke. Tag fadet ud af ovnen, og fordel fiskepakkerne oven på grøntsagerne. Sæt fadet tilbage i ovnen, og steg i ca. 15 minutter, til skinken er sprød, og fisken deler sig i flager.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skyl og hak persille. Drys det over fadet, og servér med frisk pasta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar