Bagt torsk med dampet spidskål og koriander

2. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Den bagte torsk får selskab af dampet spidskål med koriander og kogte kartofler. Når du tilbereder fisken i ovnen, er den klar på ingen tid.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Tænd ovnen på 200°. Skær torsken i lige store stykker, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt, peber og hakket citrontimian. Bag fisken i ovnen i ca. 8 minutter.
Fjern de yderste blade af spidskålen. Skyl spidskålen, halvér den på den lange led, og snit den helt fint. Knus korianderfrø i en morter, og steg dem i afbruset smør i en gryde i 1 minut.
Tilsæt spidskål, skru ned for varmen, og damp kålen i 6-8 minutter. Vend rundt i den med en grydeske.
Hak koriander, og vend det i kålen lige før servering. Anret den bagte torsk med dampet spidskål, kogte kartofler og citron skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar