Bagt torsk med dampet spidskål og koriander
2. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Den bagte torsk får selskab af dampet spidskål med koriander og kogte kartofler. Når du tilbereder fisken i ovnen, er den klar på ingen tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Tænd ovnen på 200°. Skær torsken i lige store stykker, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt, peber og hakket citrontimian. Bag fisken i ovnen i ca. 8 minutter.
Fjern de yderste blade af spidskålen. Skyl spidskålen, halvér den på den lange led, og snit den helt fint. Knus korianderfrø i en morter, og steg dem i afbruset smør i en gryde i 1 minut.
Tilsæt spidskål, skru ned for varmen, og damp kålen i 6-8 minutter. Vend rundt i den med en grydeske.
Hak koriander, og vend det i kålen lige før servering. Anret den bagte torsk med dampet spidskål, kogte kartofler og citron skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk