Bagt torsk med blomkål og oliven-bruschetta
21. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Bagt torsk, stegt blomkål og ristet brød med hjemmelavet oliven-bruschetta. Det er let og lækkert!
Ingredienser
Sådan gør du
Læg torskefileterne på bagepapir i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber, dryp med olie, og hæld vand ved. Læg et stykke bagepapir <br />
over fadet, og bag torskefileterne i en 125° varm ovn i 30 minutter.
Del blomkålen i små buketter. Steg dem i olie og karry på en pande. Tag dem af panden.
Rist hasselnødderne på panden, og hak dem let. Drys nødderne over blomkålen ved servering.
Skær flute i skiver, og fordel dem på en bagerist. Pensl skiverne med olie, og bag dem i en 125° varm ovn i 5 minutter.
Blend oliven med pillet hvidløg og lidt olie til en grov tapenade.
Tag brødene ud af ovnen, smør dem med oliventapenaden, og bag videre i ovnen i 8 minutter.
Servér med blomkål og torsk pyntet med ærteskud.
Tip!
Det gør ikke noget, at torskekødet falder lidt fra hinanden under tilberedningen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk