Bagt selleri med grønkålssalsa og balsamico

1. marts 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Den bagte selleri smager skønt i sig selv, men er også oplagt som del af en vegetarisk menu.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl sellerien, og skær den i 4 dele. Pensl dem med olie.
Bag sellerien i ca. 30 minutter, til den er mør.
Skyl og hak grønkål. Skyl og skær æble i små tern. Hak hasselnødderne fint.
Vend grønkål, æble og hasselnødder i en dressing af æblecidereddike, olie, salt og peber.
Dryp sellerien med lidt balsamico, fordel grønkålssalsaen over, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar