Bagt selleri med grønkålssalsa og balsamico
1. marts 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den bagte selleri smager skønt i sig selv, men er også oplagt som del af en vegetarisk menu.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl sellerien, og skær den i 4 dele. Pensl dem med olie.
Bag sellerien i ca. 30 minutter, til den er mør.
Skyl og hak grønkål. Skyl og skær æble i små tern. Hak hasselnødderne fint.
Vend grønkål, æble og hasselnødder i en dressing af æblecidereddike, olie, salt og peber.
Dryp sellerien med lidt balsamico, fordel grønkålssalsaen over, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk