Bagt rødfisk med tomat, oliven og kapers

1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen

Rødfisken er delikat og mager, og sammen med salte kapers, tomat og oliven kan den forny din madglæde.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 210° varmluft.
Skrub kartoflerne, og skær dem i kvarte. Vend dem med olie, læg dem i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
Læg rødfiskefileten med skindsiden opad på en bageplade beklædt med bagepapir.
Skyl og hak tomaterne groft, og læg dem ved fisken. Dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Bag fisken i ovnen sammen med kartoflerne i 10 minutter. Riv skallen af citronen. Læg oliven, kapers og fintrevet citronskal omkring fisken, og bag retten i ovnen i yderligere 4 minutter.
Drys plukket dild over rødfisken, og servér den direkte fra ovnfadet med de ovnstegte kartofler som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar