Bagt rødbedesalat med løg og burrata
26. juni 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den rustikke salat udgør et skønt tilbehør til de fleste aftensmadsretter.
Bemærk
Ovntid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160°. Skræl rødbederne, og skær dem i både. Pil løgene, og halvér dem.
Vend rødbeder og løg med honning, olie, salt og rigeligt sort peber, og fyld dem i et ovnfast fad. Bag grøntsagerne i ovnen i 1 time. Lad dem køle lidt af, og fordel dem i skåle.
Riv burrataen let fra hinanden, og anret oven på grøntsagerne. Dryp med olie og balsamico, og krydr med salt og peber. Top med frisk brøndkarse, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk