Bagt rødbedesalat med løg og burrata

26. juni 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Den rustikke salat udgør et skønt tilbehør til de fleste aftensmadsretter.

Bemærk
Ovntid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160°. Skræl rødbederne, og skær dem i både. Pil løgene, og halvér dem.
Vend rødbeder og løg med honning, olie, salt og rigeligt sort peber, og fyld dem i et ovnfast fad. Bag grøntsagerne i ovnen i 1 time. Lad dem køle lidt af, og fordel dem i skåle.
Riv burrataen let fra hinanden, og anret oven på grøntsagerne. Dryp med olie og balsamico, og krydr med salt og peber. Top med frisk brøndkarse, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar