Bagt risotto med svampe og bacon
25. februar 2019
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Gør risotto til verdens nemmeste ret ved at tilberede den i ovnen. Denne får masser af smag fra løg, svampe, bacon og parmesan.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Pil og hak hvidløg og skalotteløg. Rens champignonerne, skær stokken væk, og hak champignonerne groft.
Steg løg og hvidløg klare i olie i en gryde. Tilsæt champignonerne, og steg videre, til de får farve. Tilsæt bacon, og steg den gylden.
Fordel risene i en lille bradepande. Hæld varm bouillon over, og fordel svampeblandingen øverst.
Dæk bradepanden til med alufolie, og bag retten i ovnen i 35-40 minutter, til risene er møre, men stadig har en lille smule bid. Tag fadet ud af ovnen.
Skyl og tør babyspinat. Bland parmesan og smør i risottoen, og top med spinat. Krydr med salt og peber, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk