Bagt risotto med svampe og bacon

25. februar 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Gør risotto til verdens nemmeste ret ved at tilberede den i ovnen. Denne får masser af smag fra løg, svampe, bacon og parmesan.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Pil og hak hvidløg og skalotteløg. Rens champignonerne, skær stokken væk, og hak champignonerne groft.
Steg løg og hvidløg klare i olie i en gryde. Tilsæt champignonerne, og steg videre, til de får farve. Tilsæt bacon, og steg den gylden.
Fordel risene i en lille bradepande. Hæld varm bouillon over, og fordel svampeblandingen øverst.
Dæk bradepanden til med alufolie, og bag retten i ovnen i 35-40 minutter, til risene er møre, men stadig har en lille smule bid. Tag fadet ud af ovnen.
Skyl og tør babyspinat. Bland parmesan og smør i risottoen, og top med spinat. Krydr med salt og peber, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar