Bagt risotto med kylling og fennikel
30. januar 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Hvis du gerne vil slippe for at stå bøjet over gryden, kan du prøve en bagt risotto, hvor alt tilberedes i samme fad – nemt og super lækkert!
Bemærk
Ovntid i alt: Ca. 45 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Pil og skær løg i grove skiver. Pil og skær hvidløg i tynde skiver. Rens fenniklerne, og skær dem i skiver. Læg løg, hvidløg og fennikel i et stort ovnfast fad, og vend det i olie, timian, salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, indtil grøntsagerne begynder at blive gyldne.
Tag fadet ud af ovnen, tilsæt ris, bouillon og hvidvin, og rør rundt.
Drys en smule salt og peber over kyllingestykkerne, og fordel dem over risottoen. Sæt fadet i ovnen i 30-45 minutter, indtil kødet er gennemstegt, og risene møre. Drys med friskrevet parmesan og evt. frisk timian.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk