Bagt quinoagrød med hindbær

Bagt quinoagrød er perfekt mættende morgenmad! Fylder du grøden med syrlige bær og knasende nødder, smager det næsten som en dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Hæld vand over quinoaen, og lad den stå i 30 minutter. Hæld vandet fra, og skyl quinoaen ordentlig.
Bland havregryn, bagepulver, kardemomme og salt i en skål.
Pisk mælk, æg og honning sammen, og vend blandingen i skålen. Vend quinoaen i dejen.
Smør en form med olie, og hæld dejen i formen. fordel hindbærrene i formen.
Hak nødder, og drys nødder og kokosmel på toppen.
Bag i ca. 30 minutter. Servér med græsk yoghurt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
2. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar