Bagt quinoagrød med hindbær
2. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Bagt quinoagrød er perfekt mættende morgenmad! Fylder du grøden med syrlige bær og knasende nødder, smager det næsten som en dessert.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Hæld vand over quinoaen, og lad den stå i 30 minutter. Hæld vandet fra, og skyl quinoaen ordentlig.
Bland havregryn, bagepulver, kardemomme og salt i en skål.
Pisk mælk, æg og honning sammen, og vend blandingen i skålen. Vend quinoaen i dejen.
Smør en form med olie, og hæld dejen i formen. fordel hindbærrene i formen.
Hak nødder, og drys nødder og kokosmel på toppen.
Bag i ca. 30 minutter. Servér med græsk yoghurt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk