Bagt portobello med mozzarella og tomat
3. maj 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Er du vild med pizza? Så kommer du nok også til at være vild med disse bagte portobellosvampe med oregano, mozzarella og tomat. Den populære pizza-topping smager mindst lige så godt som fyld i de bagte svampe.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rens svampene, og smid stokkene væk. Dup svampene tørre med køkkenrulle.
Pil hvidløgsfeddet, og hak det fint. Bland hvidløg, oregano og olie sammen i en skål. Pensl svampene med olie, og læg dem i et ovnfast fad.
Skær mozzarella i mindre stykker, og hak oliven og soltørrede tomater groft. Fordel mozzarella, oliven og tomater på toppen af svampene.
Bag svampene i ovnen i ca. 15 minutter.
Hak basilikum groft, og fordel basilikum over svampene. Servér svampene med balsamicoglace på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk