Bagt portobello med mozzarella og tomat

3. maj 2021 af .

Foto: Peter Kam

Er du vild med pizza? Så kommer du nok også til at være vild med disse bagte portobellosvampe med oregano, mozzarella og tomat. Den populære pizza-topping smager mindst lige så godt som fyld i de bagte svampe.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rens svampene, og smid stokkene væk. Dup svampene tørre med køkkenrulle.
Pil hvidløgsfeddet, og hak det fint. Bland hvidløg, oregano og olie sammen i en skål. Pensl svampene med olie, og læg dem i et ovnfast fad.
Skær mozzarella i mindre stykker, og hak oliven og soltørrede tomater groft. Fordel mozzarella, oliven og tomater på toppen af svampene.
Bag svampene i ovnen i ca. 15 minutter.
Hak basilikum groft, og fordel basilikum over svampene. Servér svampene med balsamicoglace på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar