Bagt portobello med frisk persillesalat

3. maj 2021 af .

Foto: Peter Kam

Bagt portobello og salat i samme mundfuld? Det kan sagtens lade sig gøre. Her får svampene en tur i ovnen, inden de toppes med persillesalat med granatæblekerner og tørret abrikos. Mums!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rens svampene, og fjern stokkene. Pensl svampene med olie, og krydr dem med salt og peber.
Bag svampene i ovnen i ca. 15 minutter.
Skyl persille og mynte, og hak krydderurterne fint.
Skyl agurken, og hak den fint. Pil granatæblekernerne ud.
Hak abrikoserne fint, og bland abrikoser, krydderurter, agurk og granatæblekerner sammen i en skål. Skyl citronen, og riv skallen fint. Smag salaten til med citronskal, salt og peber.
Anret persillesalaten i små bunker på toppen af svampene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar