Bagt portobello med frisk persillesalat
3. maj 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Bagt portobello og salat i samme mundfuld? Det kan sagtens lade sig gøre. Her får svampene en tur i ovnen, inden de toppes med persillesalat med granatæblekerner og tørret abrikos. Mums!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rens svampene, og fjern stokkene. Pensl svampene med olie, og krydr dem med salt og peber.
Bag svampene i ovnen i ca. 15 minutter.
Skyl persille og mynte, og hak krydderurterne fint.
Skyl agurken, og hak den fint. Pil granatæblekernerne ud.
Hak abrikoserne fint, og bland abrikoser, krydderurter, agurk og granatæblekerner sammen i en skål. Skyl citronen, og riv skallen fint. Smag salaten til med citronskal, salt og peber.
Anret persillesalaten i små bunker på toppen af svampene.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk