Bagt peach melba med mandel og hvid chokolade
26. oktober 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Solmodne ferskner med knasende mandler, makroner og chokolade. Du får den perfekte kombination af sødme, syrlighed og sprødhed i hver mundfuld af den her bagte peach melba!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl og halvér fersknerne, fjern stenene, og læg fersknerne i et ovnfast fad.
Hak chokoladen fint, og bland chokoladen sammen med mandelmel, mandelflager og knuste makroner.
Fordel blandingen i de halve ferskner. Top med små stykker smør, og dryp fersknerne med honning.
Bag fersknerne i 12 minutter i ovnen, til de er gyldne.
Skyl og mos hindbær med en gaffel, og rør dem sammen med sukkeret i en skål.
Anret fersknerne i skåle sammen med hindbærcoulis, og servér med kugler af vaniljeis til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk