Bagt peach melba med mandel og hvid chokolade

26. oktober 2018 af .

Foto: Stine Christiansen

Solmodne ferskner med knasende mandler, makroner og chokolade. Du får den perfekte kombination af sødme, syrlighed og sprødhed i hver mundfuld af den her bagte peach melba!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl og halvér fersknerne, fjern stenene, og læg fersknerne i et ovnfast fad.
Hak chokoladen fint, og bland chokoladen sammen med mandelmel, mandelflager og knuste makroner.
Fordel blandingen i de halve ferskner. Top med små stykker smør, og dryp fersknerne med honning.
Bag fersknerne i 12 minutter i ovnen, til de er gyldne.
Skyl og mos hindbær med en gaffel, og rør dem sammen med sukkeret i en skål.
Anret fersknerne i skåle sammen med hindbærcoulis, og servér med kugler af vaniljeis til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar