Bagt pasta med kylling og bacon

7. december 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Vil du gøre lidt ekstra ud af en hverdagsklassiker, så prøv at vende en pastaret med pisket æg og fløde, og gratinér den derefter i ovnen. Resultatet bliver en lækker, blød og cremet ny favorit.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pasta, og lad den afdryppe.
Steg kylling i lidt olie, og skær den evt. i mindre stykker.
Hak løg fint, og sautér det i en gryde sammen med bacon og presset hvidløg i lidt olie i 5 minutter.
Halvér tomaterne, og del broccoli i buketter. Lad dem stege med i 3-4 minutter. Tilsæt pasta.
Pisk æggene med madlavningsfløde, salt og peber i en stor skål. Vend grydens indhold over i skålen sammen med kylling, 1 håndfuld basilikumblade og halvdelen af parmesanen.
Rør det godt sammen, og hæld retten i et smurt ildfast fad. Drys resten af parmesanen over, og bag retten ved 180° i ca. 15 minutter.
Servér med ekstra basilikumblade på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar