Bagt pasta med kylling og bacon
7. december 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Vil du gøre lidt ekstra ud af en hverdagsklassiker, så prøv at vende en pastaret med pisket æg og fløde, og gratinér den derefter i ovnen. Resultatet bliver en lækker, blød og cremet ny favorit.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pasta, og lad den afdryppe.
Steg kylling i lidt olie, og skær den evt. i mindre stykker.
Hak løg fint, og sautér det i en gryde sammen med bacon og presset hvidløg i lidt olie i 5 minutter.
Halvér tomaterne, og del broccoli i buketter. Lad dem stege med i 3-4 minutter. Tilsæt pasta.
Pisk æggene med madlavningsfløde, salt og peber i en stor skål. Vend grydens indhold over i skålen sammen med kylling, 1 håndfuld basilikumblade og halvdelen af parmesanen.
Rør det godt sammen, og hæld retten i et smurt ildfast fad. Drys resten af parmesanen over, og bag retten ved 180° i ca. 15 minutter.
Servér med ekstra basilikumblade på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk