Bagt laks med yoghurtcreme og hvedekernesalat

Bagt laks er både nem og lækker hverdagsmad, og så smager det skønt. Servér med yoghurtcreme og en fyldig salat med hvedekerner og grøntsager. Velbekomme!

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern eventuelle ben fra laksen, og læg den med skindsiden nedad på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør yoghurt med knust hvidløg, timian, salt og peber.
Fjern eventuelle ben fra laksen, og læg den med skindsiden nedad på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør yoghurt med knust hvidløg, timian, salt og peber.
Skyl og kog hvedekerner efter anvisningen på pakken. Skyl kernerne i koldt vand, og dryp dem af.
Skyl broccoli, og skær den i små buketter. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Hæld vandet fra, og bland broccoli med hvedekernerne. Skær abrikoserne i strimler, og vend dem i.
Rør en dressing af olie, eddike, honning, salt og peber, og vend dressingen i hvedekernesalaten. Servér til laksen. Pynt evt. med lidt frisk timian.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
21. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar