Bagt laks med yoghurtcreme og hvedekernesalat
21. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Bagt laks er både nem og lækker hverdagsmad, og så smager det skønt. Servér med yoghurtcreme og en fyldig salat med hvedekerner og grøntsager. Velbekomme!
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern eventuelle ben fra laksen, og læg den med skindsiden nedad på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør yoghurt med knust hvidløg, timian, salt og peber.
Fordel yoghurtblandingen på laksen, og bag den i en 170° varm ovn i ca. 20 minutter.
Skyl og kog hvedekerner efter anvisningen på pakken. Skyl kernerne i koldt vand, og dryp dem af.
Skyl broccoli, og skær den i små buketter. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Hæld vandet fra, og bland broccoli med hvedekernerne. Skær abrikoserne i strimler, og vend dem i.
Rør en dressing af olie, eddike, honning, salt og peber, og vend dressingen i hvedekernesalaten. Servér til laksen. Pynt evt. med lidt frisk timian.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk