Bagt laks med ingefær og quinoasalat

26. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Skyd ugen i gang med sund og lækker aftensmad. Quinoa og laks forsyner dig med både protein og omega-3, og så smager det fantastisk sammen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg laksen på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pres saften af citronen. Skræl og riv ingefær. Fordel citronsaft over laksen, og krydr med salt, peber og friskrevet ingefær. Bag laksen i ovnen i 15 minutter.
Skyl quinoaen i en si. Hæld quinoaen i en gryde, hæld vand på, til det dækker, og kog quinoaen i ca. 12 minutter.
Hæld vandet fra gennem en si, og skyl quinoaen med koldt vand.
Pil løgene, og skær dem i fine både. Skyl agurken, og skær den i små tern. Hak basilikum fint.
Vend løg, agurk, basilikum, kapers og quinoa sammen i en skål. Rør balsamico og olie sammen, og vend det i quinoasalaten.
Smag til med salt og peber. Servér quinoasalaten som tilbehør til laksen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar