Bagt laks med fløde, spinat og asparges

10. maj 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Det her er den nemmeste gourmetret nogensinde, der passer perfekt til både hverdag og fest.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl og tør spinaten. Skyl asparges, og bræk de hårde ender af. Skær aspargesene i mindre stykker.
Læg laksefileterne i et ovnfad, og krydr godt med salt og peber.
Riv og pres citronen over laksefileterne, og læg herefter 1 spsk. smør oven på hver laksefilet. Bag retten i ovnen i ca. 5 minutter.
Tag ovnfadet ud af ovnen. Fordel hvidvin, fløde, kapers og grøntsager i ovnfadet, og bag retten i ovnen i yderligere 10 minutter, til laksefileterne er gennemtilberedte og grøntsagerne møre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar