Bagt kyllingebryst og spinatsalat med syltet ingefær
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Mens kyllingekødet er i ovnen, kan du nå at blande den friske og sprøde salat, og så er maden klar - nem og hurtig aftensmad!
Bemærk
Ovntid: 30 minutter
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Læg kyllingefileterne i en bradepande; dryp med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem i ovnen i 20-25 minutter.
Skyl og tør babyspinaten. Snit rødkål helt fint, gerne på et mandolinjern. Skyl grønkålen, rib den, og hak den fint. Pil rødløget, og snit det fint, gerne på et mandolinjern.
Bland spinat, rødkål, grønkål og rødløg i en skål. Pres saften af limefrugten. Rør eddike, sojasauce, honning og limesaft sammen i en lille skål, og vend dressingen i salaten (gem 1 spsk. til nødderne).
Skær syltet ingefær i mindre stykker, og steg dem med 1 spsk. af sojadressingen og cashewnødder på en pande, til nødderne tager lidt farve.
Fordel syltet ingefær og cashewnødderne over salaten. Skær kyllingefileterne i skiver, drys dem med salt, og servér salat og kylling i en skål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk