Bagt kulmule med tomater og oliven
18. januar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Tag en smuttur til Middelhavet med hvid fisk på en bund af cherrytomater, friske urter og en håndfuld oliven.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Skær fileten i 4 stykker, og fold de tyndeste sammen, så alle fiskestykker er lige tykke. Læg fisken i en bradepande, og krydr med salt og peber.
Skyl tomaterne. Pil og hak hvidløgene. Fordel tomater og hvidløg i bradepanden, og drys timian, chili og lidt sukker over. Drys til sidst med olivenolie, og dæk bradepanden med alufolie.
Bag fisken i ovnen i ca. 12 minutter, til kødet er hvidt og fast. Tag bradepanden ud af ovnen, og fordel oliven og kapersbær over fisken. Sæt den tilbage i ovnen i yderligere et par minutter.
Skyl og hak persillen, og drys den over bradepanden med fisk og grøntsager. Servér straks, evt. med brød eller kogte kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk