Bagt kulmule med fyldte peberfrugter

24. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Fyldte peberfrugter er grøntsager, couscous og krydret velsmag i ét. Den rå couscous bliver tilberedt, når peberfrugterne bages i ovnen. Servér peberfrugterne sammen med bagt kulmule.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugterne, og halvér dem på den lange led. Fjern kernerne, og læg peberfrugterne i et ovnfast fad.
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Skær chorizopølse i små tern, og vend dem sammen med tomater og rå couscous i en skål.
Skyl og hak persillen fint. Bland hakket persille og olivenolie med tomatblandingen. Krydr med salt og peber.
Fordel fyldet i de halve peberfrugter, og dryp med olivenolie. Bag peberfrugterne i ovnen i 30 minutter.
Læg fisken på en bageplade beklædt med bagepapir med skindsiden nedad. Pres citronsaft ud over fisken. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Bag fisken i ovnen i 15 minutter, og servér med de fyldte peberfrugter. Pynt evt. med skyllet bredbladet persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar