Bagt kulmule med fyldte peberfrugter
24. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Fyldte peberfrugter er grøntsager, couscous og krydret velsmag i ét. Den rå couscous bliver tilberedt, når peberfrugterne bages i ovnen. Servér peberfrugterne sammen med bagt kulmule.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugterne, og halvér dem på den lange led. Fjern kernerne, og læg peberfrugterne i et ovnfast fad.
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Skær chorizopølse i små tern, og vend dem sammen med tomater og rå couscous i en skål.
Skyl og hak persillen fint. Bland hakket persille og olivenolie med tomatblandingen. Krydr med salt og peber.
Fordel fyldet i de halve peberfrugter, og dryp med olivenolie. Bag peberfrugterne i ovnen i 30 minutter.
Læg fisken på en bageplade beklædt med bagepapir med skindsiden nedad. Pres citronsaft ud over fisken. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Bag fisken i ovnen i 15 minutter, og servér med de fyldte peberfrugter. Pynt evt. med skyllet bredbladet persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk