Bagt knoldselleri med svampe og sesammayonnaise
7. maj 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Bagt selleri, stegte svampe og krydret sesammayonnaise. Den her salat er fuld af smagsindtryk og passer perfekt som tilbehør til f.eks. kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skræl sellerien, og skær den i mindre stykker. Vend sellerien med olie, salt og peber, og fordel den i et ovnfast fad.
Sæt fadet i ovnen, og bag det i ca. 20 minutter.
Rens og skær svampene i mindre stykker. Skær løget i kvarte.
Steg svampe og løg sprøde i smør, og smag dem til med salt og peber.
Hak persillen og nødderne, og vend svampe, løg, persille og hasselnødder sammen med sellerien.
Vend mayonnaise og sesamolie sammen, og servér til grøntsagerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk