Bagt hvidkål med ost og krydderurter

11. januar 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Saftig hvidkål med en knasende topping af parmesan, rasp og friske krydderurter. Det bliver helt sikkert en ny favorit!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Skyl kålen, og skær den i 4-6 både, afhængig af kålens størrelse.
Læg dem i en sigte, og hæld kogende vand over. Afdryp, og bred dem ud i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir. Pensl skærefladerne med en blanding af olie og eddike.
Skyl og hak persillen, og bland den sammen med rasp, friskrevet parmesan og timianblade. Krydr med salt og peber.
Drys blandingen over kålen, og gratinér den i ovnen i ca. 10 minutter, til både ost og kål er gyldent. Servér straks som en let frokostret eller tilbehør til fisk eller kød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar