Bagt hellefisk med spinat og kaperssauce

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Hellefisken skal kun bages i ganske kort tid, så den egner sig godt til de dage, hvor det skal gå lidt hurtigt. Sammen med stegt spinat og kaperssauce smager det helt fantastisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Tænd ovnen på 200º. Læg hellefiskestykkerne på en bageplade med bagepapir, dryp med hvidvinseddike, og krydr med salt og peber.
Bag fisken i ovnen i 15 minutter, til den er netop gennembagt.
Skyl og tør spinaten. Opvarm en gryde med olie, og læg spinaten i, til den lige akkurat falder sammen. Pres spinaten fri for væde, og krydr med salt og peber.
Skær rødløg og æble i små tern. Riv skallen af citronen.
Smelt smørret i en gryde ved høj varme, til det begynder at blive brunt. Steg rødløg, æble, kapers, plukket kørvel og citronskal let i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
Anret spinat og fisk på varme tallerkener, hæld saucen over, og servér med kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar