Bagt havregrød

Nu er det jo ikke, fordi det er voldsomt besværligt at koge havregrød, men hvis du alligevel gerne vil slippe for opgaven, kan du gøre som her, og lade ovnen klare jobbet. Når du kommer ud af badet, er morgenmaden klar – så bliver det en god dag!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Rør havregryn, 2/3 mandelsplitter, kanel, bagepulver, salt og sukker sammen. Pisk mælk og æg sammen, og rør det sammen med havregrynsblandingen. Hæld det i et smurt ovnfast fad, og fordel brombær og resten af mandelsplitterne over. Bag grøden i ovnen i 30 minutter. Lad grøden trække i 10 minutter før servering.

Tip!

Grøden bliver ikke dårligere af at blive serveret med en generøs skefuld yoghurt eller cremefraiche.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
14. februar 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar