Bagt havregrød
14. februar 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Nu er det jo ikke, fordi det er voldsomt besværligt at koge havregrød, men hvis du alligevel gerne vil slippe for opgaven, kan du gøre som her, og lade ovnen klare jobbet. Når du kommer ud af badet, er morgenmaden klar – så bliver det en god dag!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Rør havregryn, ⅔ mandelsplitter, kanel, bagepulver, salt og sukker sammen.
Pisk mælk og æg sammen, og rør det sammen med havregrynsblandingen.
Hæld det i et smurt ovnfast fad, og fordel brombær og resten af mandelsplitterne over.
Bag grøden i ovnen i 30 minutter. Lad grøden trække i 10 minutter før servering.
Tip!
Grøden bliver ikke dårligere af at blive serveret med en generøs skefuld yoghurt eller cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk