Bagt gulerodssalat med spinat, feta og mandler

30. juli 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

Den salte feta og de sprøde mandler giver et godt modspil til gulerødderne, der får ekstra sødme, når de bliver bagt i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødderne, og skær dem i tykke skiver på skrå.
Vend dem med olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Krydr gulerødderne med spidskommen og salt, og bag dem i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne og stadig har lidt bid. Tag dem ud, og afkøl dem en smule.
Skyl og afdryp spinaten. Vend spinatbladene sammen med bagte gulerødder og citronsaft.
Anret salaten i en skål, og top den med smuldret feta og grofthakkede saltede mandler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar