Bagt gulerodssalat med spinat, feta og mandler
30. juli 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Den salte feta og de sprøde mandler giver et godt modspil til gulerødderne, der får ekstra sødme, når de bliver bagt i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødderne, og skær dem i tykke skiver på skrå.
Vend dem med olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Krydr gulerødderne med spidskommen og salt, og bag dem i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne og stadig har lidt bid. Tag dem ud, og afkøl dem en smule.
Skyl og afdryp spinaten. Vend spinatbladene sammen med bagte gulerødder og citronsaft.
Anret salaten i en skål, og top den med smuldret feta og grofthakkede saltede mandler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk